Constant IT verhuist naar de Kauwgomballenfabriek

1 augustus verhuist Constant IT naar de Kauwgomballenfabriek aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam Overamstel.

Verhuizen

Sinds de oprichting van Constant IT hebben wij altijd in het centrum van Amsterdam gezeten. Kent u onze kantoren aan de Keizersgracht, Prinsengracht en de Westermarkt nog? Sinds 2012 zijn wij gevestigd aan het Oosteinde. Een mooie plek in hartje Amsterdam.

Begin 2017 zijn wij gestart met zoeken naar een nieuw kantoor.

Een grote open en lichte werkvloer met veel werk- en bespreekruimte, een gezellige lunchruimte, parkeerplekken en een buurt die volop in ontwikkeling is maakt dat wij in de Kauwgomballenfabriek ‘een perfect match’ hebben gevonden.

Ons nieuwe kantoor biedt veel meer mogelijkheden tot samenwerken met collega’s, klanten en partners. Ook is er ruimte voor het geven van presentaties en demonstraties. Wij hopen dan ook de komende jaren velen van jullie bij ons op kantoor te verwelkomen.

De Kauwgomballenfabriek

De Kauwgomballenfabriek is de oude Maple Leaf (en later Sportlife) fabriek. Een groot en industrieel complex dat in 2006 als kantoor in gebruik is genomen. Naast Constant IT zitten er tientallen andere bedrijven in het gebouw. Onder onze buren een paar bekende namen waaronder radiozender Qmusic en vanaf 2018 een nieuw congreshotel.

De Kauwgomballenfabriek ligt aan de Spaklerweg, net voordat deze de ring A10 kruist. Zowel via de Spaklerweg als de Utrechtsebrug op 10 minuten vanaf het centrum van Amsterdam.

Vanaf 1 augustus is ons nieuwe post- en bezoekadres:

Paul van Vlissingenstraat 6C
1096 BK Amsterdam

Precies weten waar wij naartoe gaan? Kijk op Google Maps.

Dienstverlening zoals u gewend bent

Ons nieuwe kantoor ligt slechts drie kilometer vanaf ons huidige kantoor, net over de Utrechtsebrug aan de andere kant van de Amstel. Met onze fietsen en scooters blijven onze klanten in Amsterdam uitstekend bereikbaar.

Voor klanten buiten Amsterdam of in Noord wordt onze aanrijtijd een stuk korter. Ons nieuwe kantoor ligt enkele minuten rijden van de ring A10.

Al onze klanten mogen erop vertrouwen dat wij voor het verhelpen van storingen snel op locatie zijn.

Via updates op onze website en onze Facebook en LinkedIn pagina’s houden wij u de komende maanden op de hoogte van onze verhuizing. Vanzelfsprekend staan wij u ook graag persoonlijk te woord.

Na onze verhuizing heten wij u van harte welkom in de Kauwgomballenfabriek.